Kapcsolat

"Tanita" Török Anita
Petőfi út 112
8296 Monostorapáti
tel: +36304674254
fax: 06/87/535-007
írjon nekünk
2016.12.21.-től 2017.01.09.-ig a kiszállítás
szabadság miatt szünetel.

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!

Akciós termékek

Kültéri babzsákfotel kék-natur
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel bordó
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel zöld
Termék ára 26 900 Ft

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!Még több ok, hogy a Babzsák Kuckót válaszd!

1. Gyors, egyszerű vásárlás regisztráció nélkül,

2. Minden babzsákfotelt ingyenesen szállítunk Magyarország egész területén,

3. Sürgős esetben a szállítás a rendelés leadását követő első munkanapon történik. A rendelés normál esetben 2-5 munkanapon belül megérkezik rendeltetési helyére. (Szállítási feltételekről bővebben)

4. A telephelyen már a rendelés napján átvehetők a megrendelt termékek,

5. Minden rendeléshez két darab 500 Ft értékű kedvezményre jogosító kupont adunk ajándékba, melyek egyike a www.tanitawebshop.hu oldalunkon, a másik a www.babzsakkucko.hu oldalunkon váltható be. (Kedvezményeinkről, kuponok beváltásáról bővebben )

6. Széles színválasztékkal dolgozunk, melyből egyedileg is összeállíthatod a neked tetsző babzsákfotelt.

7. Kiváló minőségű anyagválasztékkal állunk rendelkezésedre,

8. Ingyenes anyagminta küldési szolgáltatást ajánlunk abban az esetben, ha élőben is szeretnéd látni a huzat színét, anyagát mielőtt vásárolnál. /nem árulunk zsákbamacskát/

9. Termékeink nem okoznak érzékenységet, allergiát,

10. Minden megrendelt babzsákhoz 10 literes ajándék utántöltőt adunk,

11. Hímzési , logózási lehetőség is biztosított,

13. Garancia:

a.   Gyártási figyelmetlenségből eredő hibák javítását ingyen végezzük.

b.   Ha nem vagy elégedett a kiválasztott babzsákkal, 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk. (Garanciáról bővebben)

14. Ha ellátogatsz Facebook oldalunkra, már az első alkalommal kedvezményesen vásárolhatsz. Itt megtalálod az 500 forint értékű kuponunkat, amit 10 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthetsz.

 

Mi az, amit mi Nem tudunk Neked ígérni?

Sajnos vállalkozásunk üzletpolitikájából fakadóan nem tud 30-40%-os akciókkal bombázni. Áraink kialakításánál az volt a célunk, hogy kiváló minőségű termékeink mindig megfizethető áron legyenek elérhetőek számodra, így jelenlegi árainkból nem tudunk ilyen nagymértékű kedvezményt adni. /úgy is értheted, hogy nálunk mindig akció van/ DE, ennek ellenére igyekszünk a jövőben kisebb nyereményjátékokat lebonyolítani.

Pár szó kis csapatunkról:

Ha telefonon kérsz segítséget vásárlásod során…

Anita, varrodánk alapítója fogja fogadni hívásodat. 25 éves tapasztalattal a háta mögött nincs olyan kérdés vagy egyedi igény, amire valamilyen megvalósítási ötlettel ne tudna előrukkolni. Ügyfélszolgálati elérhetősége: 06/87/435-076

Hímzésért, logózásért felelős…

Ha hímzett babzsák mellett döntesz, választhatsz már kész hímzéseinkből, de természetesen, ha egyedi grafikád vagy céglogód van, Tamás ezt is elkészíti Neked. Szeretnénk, ha nem lennél szégyenlős, bármilyen egyedi igényed van, mindenképpen keresd ügyfélszolgálatunkat. Korábbi partnereink: GoPro, Opel

Facebook, Internet, hírek...

Az új termékekről, babzsákkal kapcsolatos érdekességekről a Facebookon keresztül értesülhetsz, melynek Fanni a felelőse.

Nem utolsó sorban az ügyeskezű varrodánk csapata...

Akik az igényes, minőségi termékeket elkészítik.  Mottójuk: „olyan termékeket készítsünk, amit mi is bármikor, szívesen megvásárolnánk illetve szeretteinknek ajándékoznánk”

Remélem a felsoroltakkal sikerült meggyőznünk, hogy a Babzsák Kuckó csapatát válaszd,  cserébe mi igyekszünk az elvárásaidnak maximálisan megfelelni, mind termékeinkkel, mind pedig a gyors és precíz kiszolgálással.

Mindezek után szeretettel várunk webshopunkban!


 

 

NTY2NDFiY