Kapcsolat

"Tanita" Török Anita
Petőfi út 112
8296 Monostorapáti
tel: +36304674254
fax: 06/87/535-007
írjon nekünk

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!

Akciós termékek

Kültéri babzsákfotel kék-vaj
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel kék-narancs
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel narancs
Termék ára 26 900 Ft

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!


Babzsák info » Babzsák tisztántartása

Babzsák tisztántartása:

Mivel babzsákjaink nagyon sokféle anyagból készülnek, így elég nehéz röviden leírni, hogy hogyan is tisztítsuk őket. Megpróbáljuk ebben is néhány jó tanáccsal ellátni vevőinket, látogatóinkat.

Már írtam arról, hogy a babzsákok készíthetők belsőzsákkal is, ami a mosás szempontjából nagyon kényelmes és gyors, de azt is mondtam, hogy ilyenkor nehezebben veszi fel a babzsák testünk formáját, a belső huzat tapadása miatt. Ezért én inkább a belsőhuzat nélküli babzsákok használatát javaslom.

Ha 10 évesnél fiatalabb gyerköc van a családban, mindenképpen javaslom a belsőzsákos babzsák vásárlását, ugyanis ez egy plusz védelmet jelent, Te is tudod, hogy a kicsik nagyon kíváncsiak, a zipzárt nagyon könnyen el tudják húzni. Ilyen esetben légy elővigyázatos és rendelj belső zsákos babzsákot! De, azért szeretném megjegyezni, hogy belsőhuzat nélküli babzsákjainknál is törekszünk a maximális biztonságra, mivel a külső húzózár mögötti kiszsákban  egy újabb zipzárt találsz.

A bársony és egyéb vászon anyagok nagyon könnyen tisztíthatók akár kárpittisztítószerekkel is, de természetesen színkimélő mosóporral 30°C-on mosógépben moshatók.

Míg a bőr hatású anyagok tisztántartása még ennél is egyszerűbb. Csak egyszerűen egy nedves kendővel áttörlöd, majd utána szárazzal és már kész is, a szennyeződések nagyon könnyen eltávolíthatók. Tisztítását tekintve ez a legpraktikusabb, leggyorsabb és véleményem szerint a legelegánsabb babzsákjaink egyike is.

Természetesen biztos lesznek, akik biztonsági okokból a belső huzatos babzsákjainkat válasszák. Ebben az esetben a külsőhuzatot  30 °C-on moshatjuk mosógépben és  semleges hatású színkímélő mosószert használjunk vagy próbálkozzunk kárpíttisztítóval.

Ha valaki nagyon bátor és a belső zsákot is szeretné kimosni, mert úgy "rend a lelke mindennek". Akkor azt nagyon körültekintően végezze! A gyöngyöket gyűjtsd zsákba, lehetőleg poliethylén zsákokba, ezekből könnyebb " kivarázsolni", valamint próbáld meg elkerülni a gyöngyök feltöltődését. Jó ha van segítséged mindehhez!  A vászont mindenképpen 30°C-on színkímélő mosószerrel mosd, ezt nyugodtan moshatjuk otthoni mosógépekbe, nem lesz semmi baja.

 

MGM1NTkw