Kapcsolat

"Tanita" Török Anita
Petőfi út 112
8296 Monostorapáti
tel: +36304674254
fax: 06/87/535-007
írjon nekünk

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!

Akciós termékek

Kültéri babzsákfotel piros-sárga
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel bordó
Termék ára 26 900 Ft

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!


Babzsák info » Forma választás

Babzsák formák:

Véleményem szerint a formaválasztás is nagyon fontos a babzsák vásárlásnál. Ilyenkor fontos szempont lehet, hogy milyen stílusban van berendezve lakásunk, milyen formák találhatók az adott szobában vagy ahova a babzsákot szeretnénk elhelyezni.

A kagyló forma, amint a neve is jelzi hasonlít a kagylóhoz. Nagyon jól mutat a nappaliban, hálóban vagy akár egy váróban. Nagyon vidám hangulatot teremthetünk a szinek variációival. Használhatjuk ülve vagy az oldalára fektetve akár egy meditálós párnaként is.

A csepp formájú babzsákjaink minden stílushoz passzolnak. Én személy szerint a kerekebb formákhoz jobban el tudom képzelni. De ha ezt a típusú babzsákot választod, inkább a színválasztásra helyezz nagyobb hangsúlyt! Valamint javaslom, hogyha nappaliba vásárolod és  van helyed párosával tedd, mert nálunk mindig veszekedés van abból, hogy ki üljön a babzsákba. A cseppformát tudjuk a legkülönbözőbb módon használni, ülve, fekve.....

A focilabda formájú babzsákokat a foci kedvelőknek, fiataloknak javaslom és inkább egy hálószobában tudom elképzelni.  A helyigénye ennek a formának a legnagyobb, mivel egy kicsit elterül.

A tulipán formájú babzsákjaink nagyon elegánsak, modernek. Véleményem szerint ezek a babzsákok nagyon dekoratívak a nappaliban, de a gyerekszobákban is rendkívül jól mutatnak, mivel rengeteg vidám színnel dolgozunk. Nagyon jó hasznát vesszük egy kényelmes olvasáshoz. Zárójelben jegyzem meg ez a forma az én kedvencem.

A puffok tökéletes ülőalkalmatosságok,  a babzsákok mellé is tökéletesek lábtartónak, hogy a kényelmünket tovább fokozzuk.

Szundi babzsák vagy ahogy a kislányom nevezi "családi babzsák", egy nagyon egyszerü forma, olyan mint egy óriás fejpárna. Nagyon sokféle pozícióban használhatjuk, egyszerre akár több gyerek is beleülhet egy bulin.

Hempergő formáját tekintve olyan, mint egy henger. Elsősorban a kisgyermekeknek készítettük, de a felnőttek is használhatják meditáló puffként.

A babzsákok méreteiről:

Fontosnak tartom, hogy erről is beszéljünk, mivel egy kép alapján könnyű kiválasztani a babzsák színét,  mintáját, de méretéről nehezebben kapunk valós képet. Ezért most erre is részletesen kitérnék.

Gyermek babzsákok: ha gyermekedet szeretnéd meglepni babzsákkal, fontos tudni, hogy a kicsik számára kisebb méretű babzsákokat készítünk, valamint azt is jó ha tudod, hogy nagyon sok mintás anyagból válogathatsz. A pontos paraméterek: alapterülete egy 66 cm átmérőjű kör, magassága pedig 45 cm a csepp formájú babzsák esetén, a focilabda formájú babzsák átmérője is 54 cm, míg magassága csak 25 cm. Ha ezt a típusú babzsákot választod, több lehetőséged van a színek kombinálására.

Felnőtt babzsákok:

A felnőttek számára nyolcféle babzsákot gyártunk:

-Kagyló forma alapterületének átmérője 80 cm-es kör, magassága beleülve 80-90 cm

- Csepp formájú babzsák: alapterületének átmérője 80 cm-es kör, magassága beleülve 80-90 cm
-Óriás csepp forma: alapterületének átmérője 100 cm kör, magassága belülve 80-90 cm

- Focilabda formájú babzsák: alapterületének átmérője 95 cm-es kör, magassága 50 cm

- Tulipán formájú babzsák: alapterületének átmérője 80 cm-es kör. magassága beleülve 90 cm

- Puffokat is készítünk, ezek paraméterei a következőek: alapterületének átmérője  egy 40 cm-es kör. magassága szintén 40 cm

-Szundi babzsák, mint egy óriás párna 140 cm széles 180 cm hosszú.

-Hempergő: alapterület átmérője 90 cm kör, magassága 30 cm

Fontos, hogy Vásárlóink tudják, hogy egyedi méretek gyártásával is állunk rendelkezésükre. Illetve az egyedi ötletekre is nyitottak vagyunk. Termékeink skáláját a jövőre nézve szeretnénk bővíteni, és ebben az ügyfelek segítségét is szívesen fogadjuk.


 

Y2Q5Yzll