Kapcsolat

"Tanita" Török Anita
Petőfi út 112
8296 Monostorapáti
tel: +36304674254
fax: 06/87/535-007
írjon nekünk

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!

Akciós termékek

Kültéri babzsákfotel zöld-sárga
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel kék-narancs
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel bordó
Termék ára 26 900 Ft

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!


Babzsák info » Néhány jó tanács :)

Néhány jó tanács:

Ha babzsákot vásárolsz néhány dologgal jó ha tisztában vagy. Ne aggódj nincs benne semmi bonyolult.

Már korábban is említettem, hogy az éles tárgyaktól óvd a babzsákodat, természetesen az anyagok elég strapa bírok, de ha véletlenül kiszakad, a polisztirol gyöngyöket nagyon nehéz feltakarítani.

Azt is említettem, hogy a hőt sugárzó tárgyaktól is próbáld távol tartani, mivel ezek sincsenek túl jó hatással a babzsákokra. Valamint a polisztirol gyöngyök  nehezen éghetők, de gyúlékonyak, így elég veszélyes, valamint az égéskor keletkező gázok is mérgezőek.

Ha esetleg nedvesség éri, nincs semmi gond, csak hagyd kiszáradni, ne alkalmazz hajszárított és egyéb hőt sugárzó tárgyakat.

Ha gyerekek is laknak háztartásodba, kérd a belső huzatot. Ezt is már említettem, a kíváncsi lurkók szeretik felboncolni a dolgokat és ez egy plusz védelmet jelent.

Használat előtt javasolt felrázni, hogy a gyöngyök helyrerázódjanak.

Már az utántöltést is említettem. De a rend kedvéért itt is megemlítem. Nagyon körültekintően végezd, használj tölcsért az utántöltéshez. A gyöngyöket nagyon nehéz összeszedni, ha szétszóródnak.

A tisztítást nem szeretném még egyszer leírni a linkre kattintva elolvashatod.

Fontos még: betegeket és gyerekeket ne hagyd felügyelet nélkül a babzsákban pihenni, lehetséges, hogy olyan mozgásszervi betegsége van, amire a babzsák nincs jó hatással. Légy tekintettel a betegekre is, kérd ki orvosod tanácsát ilyen esetekben.

 

ODZkZ