Kapcsolat

"Tanita" Török Anita
Petőfi út 112
8296 Monostorapáti
tel: +36304674254
fax: 06/87/535-007
írjon nekünk

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!

Akciós termékek

Kültéri babzsákfotel kék-natur
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel kék-vaj
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel bordó
Termék ára 26 900 Ft

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!


Babzsák info » Lepd meg szeretteidet!

A tökéletes ajándék!

A babzsák véleményem szerint egy olyan ajándék, amivel  mindenkinek nagy örömet szerezhetsz. Rendkívül kényelmes és ugyebár a kényelem mindenki számára nagyon fontos, nagyon elegáns, esetenként, színtől és formától függően bulis, fiatalos lendületes.

Kényelmet visz otthonodba. Javaslom mindenkinek, ha nincs ötleted, de szeretnéd valamivel meglepni szeretteidet egy születésnap, névnap, karácsony,  húsvét alkalmából, ne habozz, vásárolj nálunk. Ne feled áraink a földön járnak. Szívesen segítünk, rengeteg ötlettel tudunk ellátni, de ha konkrét elképzelésed van, ennek megvalósításában is állunk rendelkezésedre. A babzsák egy életre szóló élményt jelent mindenki számára. Annyira kényelmes, csak belehuppansz és képtelen vagy kiszállni belőle.

Ha, nem tudod milyen színt szeret, vagy milyen forma illene a legjobban ízléséhez, javaslom, hogy lepd meg ajándék kuponunkkal. Ez az ajándékkupon egy jelképes ajándék, Neked csak az ajándék összegét kell meghatározni,  kifizetni és nem kell kitalálnod mások izlését. A megajándékozott később megkeresheti honlapunkat, hogy levásárolja a befizetett összeget, kiválassza a számára legmegfelelőbb babzsákot. Ennek a menetéről a következmeő linkre kattintva olvashatsz részletesen.

 

YzQzMzMyN