Kapcsolat

"Tanita" Török Anita
Petőfi út 112
8296 Monostorapáti
tel: +36304674254
fax: 06/87/535-007
írjon nekünk

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!

Akciós termékek

Kültéri babzsákfotel kék-vaj
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel piros
Termék ára 26 900 Ft

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!


Babzsák info » Érdekesség
Babzsák bemutatása

Egy kis érdekesség

A babzsák több száz éves múltra tekint vissza, egy indiai maharadzsa szőrnyű hátfájdalmakkal küzdött, senki nem tudott segíteni rajta. Míg egy nap egyik ágyasa egy cseresznyemaggal megtöltött zsákkal lepte meg. A babzsákon pihenve a maharadzsa fájdalmai enyhültek.

Ez annak köszönhető, hogy egy ilyen babzsákba elpihenve a hát tartóizmai illetve a gerinc ellazul, a babzsák felveszi a test formáját és ez által nem kell tovább tartani magunkat. Nagyon kényelmes és jó hatással van a gerincre.

Ma már rengeteg féle formában találkozhatunk babzsákokkal. Nálunk jelenleg a csepp, focilabda, tulipán formájú babzsákok találhatók meg, de ezek mellett készítünk még puffokkal is.  Babzsákjainkkal nem csak a felnőtteknek, gyermekeknek szeretnénk kedveskedni, hanem a kis házi kedvencekre is gondoltunk. Babzsákjaink különböző méretben, színben elérhetőek. A választék nagyon tarka, mindenki megtalálja a stílusának megfelelőt. Itt hozzá kell tennem, hogy nyitottak vagyunk a Ti ötleteitekre is, ha valamelyik szín esetleg nem tetszik, a Te stílusodhoz valami más sokkal jobban illik, akkor bátran írj, mi igyekszünk megvalósítani a számodra tökéletes babzsákot.

Most pedig szeretnék egy kicsit a babzsákok konkrét paramétereiről beszélni, gondolok itt a tisztán tartására, a felhasznált anyagokra, utántöltésére (majd később rájössz, hogy ez mért is olyan fontos), szállítására stb. Hát akkor kezdjük is!

Rendeltetése

Remélem senkit nem fog meglepni, hogy a babzsákok a hálószoba, nappali, iroda díszítésére szolgálnak. A foteleket, kanapékat helyetsíthetjük velük. Véleményem szerint nagyon praktikus, egy pár ilyen babzsák elhelyezése a nappaliban. Mindamellett hogy nagyon kényelmes,nagyon könnyen mozgatható is, mivel 8-10 kg-nál nem nehezebbek általában és ha egy nagyobb társaság összejön egy filmezés alkalmával könnyen a TV köré tudtok kuporogni ezekkel a "fotelekkel". 

ZjhkOT