Kapcsolat

"Tanita" Török Anita
Petőfi út 112
8296 Monostorapáti
tel: +36304674254
fax: 06/87/535-007
írjon nekünk
2016.12.21.-től 2017.01.09.-ig a kiszállítás
szabadság miatt szünetel.

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!

Akciós termékek

Kültéri babzsákfotel kék
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel piros
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel narancs
Termék ára 26 900 Ft

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!


Babzsák info » Érdekesség
Babzsák bemutatása

Egy kis érdekesség

A babzsák több száz éves múltra tekint vissza, egy indiai maharadzsa szőrnyű hátfájdalmakkal küzdött, senki nem tudott segíteni rajta. Míg egy nap egyik ágyasa egy cseresznyemaggal megtöltött zsákkal lepte meg. A babzsákon pihenve a maharadzsa fájdalmai enyhültek.

Ez annak köszönhető, hogy egy ilyen babzsákba elpihenve a hát tartóizmai illetve a gerinc ellazul, a babzsák felveszi a test formáját és ez által nem kell tovább tartani magunkat. Nagyon kényelmes és jó hatással van a gerincre.

Ma már rengeteg féle formában találkozhatunk babzsákokkal. Nálunk jelenleg a csepp, focilabda, tulipán formájú babzsákok találhatók meg, de ezek mellett készítünk még puffokkal is.  Babzsákjainkkal nem csak a felnőtteknek, gyermekeknek szeretnénk kedveskedni, hanem a kis házi kedvencekre is gondoltunk. Babzsákjaink különböző méretben, színben elérhetőek. A választék nagyon tarka, mindenki megtalálja a stílusának megfelelőt. Itt hozzá kell tennem, hogy nyitottak vagyunk a Ti ötleteitekre is, ha valamelyik szín esetleg nem tetszik, a Te stílusodhoz valami más sokkal jobban illik, akkor bátran írj, mi igyekszünk megvalósítani a számodra tökéletes babzsákot.

Most pedig szeretnék egy kicsit a babzsákok konkrét paramétereiről beszélni, gondolok itt a tisztán tartására, a felhasznált anyagokra, utántöltésére (majd később rájössz, hogy ez mért is olyan fontos), szállítására stb. Hát akkor kezdjük is!

Rendeltetése

Remélem senkit nem fog meglepni, hogy a babzsákok a hálószoba, nappali, iroda díszítésére szolgálnak. A foteleket, kanapékat helyetsíthetjük velük. Véleményem szerint nagyon praktikus, egy pár ilyen babzsák elhelyezése a nappaliban. Mindamellett hogy nagyon kényelmes,nagyon könnyen mozgatható is, mivel 8-10 kg-nál nem nehezebbek általában és ha egy nagyobb társaság összejön egy filmezés alkalmával könnyen a TV köré tudtok kuporogni ezekkel a "fotelekkel". 

ZjRkNzJk