Kapcsolat

"Tanita" Török Anita
Petőfi út 112
8296 Monostorapáti
tel: +36304674254
fax: 06/87/535-007
írjon nekünk

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!

Akciós termékek

Kültéri babzsákfotel kék-narancs
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel kék
Termék ára 26 900 Ft

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!


Élvezd a meccseket velünk, szurkolj kedvenc csapatod színeiben ülve!

A Babzsák Kuckó focilabda formájú babzsákjaival igyekszik a futball kedvelők igényeit kielégíteni. Most Te is megtalálhatod kedvenc csapatod színeit a Babzsák Kuckóban. Tekintsd meg honlapunkat és rendelj még az EB kezdete előtt, hogy Te is kényelmesen szurkolhass kedvenc csapatodnak.

Az alábbi táblázatban megtalálod kedven csapatod nevét, valamint azt a két színt amelyből a babzsákot elkészítjük, illetve az ország nevét és a csapat logóját. Ezzel szeretnénk egy átlátható képet nyújtani Neked, hogy könnyedén kiválaszthassd babzsákod, de természetesen mindegyik babzsákról töltünk fel képet, valamint arra is lehetőséged van, hogy egy szlogen hímzésével díszítsd babzsákod amit a szöveg hosszától függően plusz költségként számolunk el.Csapat teljes neve alap szín minta szín(folt) ország logó
1 Liverpool Fc piros fehér Anglia
2 Manchester United Fc piros sárga Anglia
3 Chelsea Fc kék fehér Anglia
4 Real Madrid Fc fehér fekete Spanyol
5 FC Barcelona bordó kék Spanyol
6 AC Milan piros fekete Olasz
7 Fc Internazionale kék fekete Olasz
8 Juventus Fc fekete fehér Olasz
9 Fc Bayern München piros fehér Német
10 Borussia Dortmund sárga fekete Német
11 Fc Schalke 04 kék fehér Német
12 Celtic Fc zöld fehér Skót
13 Rangers Fc kék fehér Skót
14 Olympique Lion piros kék Francia
15 Fc Bordeaux kék fehér Francia
16 Ferencváros Fc zöld fehér Magyar
17 DVSC (debrecen) piros fehér Magyar
18 Vasas Híd bordó kék Magyar


Paraméter szerinti keresés:

Legnépszerűbb termékek a kategóriában

 
Babzsák focilabda forma /piros-fekete/belső huzattal 28 900 Ft
Rendezés  
Gyártó  
A biztonság és a kényelem, bizony ez a két legfontosabb tényező, ha egy szülő a lakás berendezésein gondolkodik, vagy épp vásárlásba kezd. Napjainkban sokszor fordul elő, hogy főként a fiatalok, modern bútorokra vágynak, többfunkciós eszközökre. Mi lehetne jobb, mint egy fáradt nap után elheveredni a kanapén, vagy egy fotelbe ülve élvezni a pihenést. A babzsák ennél többet kínál. A babzsák szó hallatán sokan az óvodából ismert babbal töltött babzsákokra asszociálnak. Pedig napjainkra már a babzsák a bútorvilág szerves része. A babzsák fotelek minden valamirevaló bútorüzlet kínálatában megtalálhatók. Azonban nem mindegy milyen anyagból, milyen technikával készül a babzsák, és főként fontos, hogy milyen töltőanyagot választunk a babzsákok töltésére. A Tanita babzsákok nevükhöz híven kiváló anyagból készülnek. A Tanitánál igyekszünk minden igényt kielégíteni, így a babzsákok különböző méretben, formában kaphatók, sőt még a huzat anyagát is megválaszthatják. A Tanita készít babzsákot plüss, bársony, borítással is kívánság szerint. Ahogy már az elején említettem, a huzatnál is fontosabb a töltőanyag. A Tanita babzsákok mindegyike habosított polisztirol gyönggyel van kitömve. Ez az anyag rendkívül praktikus a babzsákok esetében, hiszen a babzsák ha beleülünk azonnal képes felvenni testünk alakját. A kényeztető kényelmet, pihentető időtöltést is a töltőanyag garantálja, hiszen alkalmazkodóképességének köszönhetően átveszi szó szerint a terhet izmainkról, csontjainkról, s nekünk nincs más dolgunk, mint ellazulni, relaxálni. A Tanita babzsákokba töltött polisztirol gyöngy másik kedvező tulajdonsága, hogy kiváló hőszigetelő, s felvéve a test hőmérsékletét melegíti megfáradt izmainkat.

Természetesen a babzsák nem csak ezt a célt szolgálja. Mi lenne fontosabb egy szülő számára, mint gyermeke védelme. A babzsákok lehetővé teszik, hogy még a legvirgoncabb gyerekek szülei is megnyugodhassanak. Nincsenek sarkok, nincs éles szél, ami megvágná a lurkó fejét, kezét, vagy amibe beüthetné magát. Emellett a babzsák rendkívül jó játék is a gyerekeknek, hiszen akárhogy fekszenek, ülnek benne, a babzsák más és más formát vesz fel. A másik ok, ami miatt minden gyerkőc babzsákot szeretne, hogy pihe könnyűek, így ide – oda pakolhatják őket.

De térjünk vissza a választékra, hiszen a Tanita babzsákok minden igényt kielégítő választékkal készülnek. Az első, és talán legfontosabb szempont a méret, ami alapján a kedves vásárló választ.

A Tanita babzsákok különböző formában és méretben kaphatók. Elsőként nézzük a csepp formájú babzsákok családját. Ez a babzsák forma a legelterjedtebb. Egy csepp formájú felnőtt babzsák alapterülete 80 cm, magassága pedig szintén 80 cm. Fontos még megjegyezni, hogy egy ilyen babzsák töltéséhez 250 liter habosított polisztirol gyöngyöt használunk fel.

A másik, speciális forma a tulipán. Ezek a babzsákok 80 cm alapterületükkel, 90 cm-es magasságukkal, és nem utolsó sorban, extra, tulipán formájukkal meghatározó része lehetnek egy nappalinak vagy egy hálószobának.

A harmadik forma, amivel a Tanita foglalkozik, az a puff alakú babzsákok. Ezek a babzsákok 50 cm-es alapterülettel rendelkeznek, kör alaprajzúak és 40 cm magasak. Jól mutatnak nagyobb társaik mellett, és kényelmes ülőhelyet biztosítanak. Ha vendég érkezik, vagy a gyerekek meghívják a barátaikat, mindig jól jöhet egy – két babzsák puff. A puffnak ezenkívül még lábtartó funkciója is van, hogy még teljesebb legyen a pihenés.

A nagy méretű babzsákok közül még meg kell említenem a focilabda formájú babzsákokat. Ezek a legnagyobbak. 50 cm magasak, viszont alapterületük egy 95 cm-es kör. Űrtartalmuk is jóval nagyobb a társaiknál, 320 liternyi gyöngyöt tartalmaznak.

Ahogy mondtam, nem csak a felnőttek kényelmét tartjuk szem előtt. Gyermek babzsákok is készülnek. A csepp formájú babzsák gyermekeknek 54 cm alapterületű és 45 cm magas. A focilabda formájú gyermek babzsákok alapterülete 54 cm, magassága 25 cm. Fontos még megjegyeznem, hogy a Tanita babzsákok a gyerekeknek dupla borítással készülnek. Ez megvédi a babzsákot az esetleges sérülésektől és praktikus a kis gyerekek számára is.

Végezetül, csak ajánlani tudom a babzsákok választását. A babszák olyan szabadságot és pihenést tud biztosítani az embernek, amit egy karfás szék sem. Az ember belesüpped a puha gyöngyökkel teli babzsákba, és ki sem akar szállni többé.

 

M2M4NDE5M