Kapcsolat

"Tanita" Török Anita
Petőfi út 112
8296 Monostorapáti
tel: +36304674254
fax: 06/87/535-007
írjon nekünk

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!

Akciós termékek

Kültéri babzsákfotel zöld-sárga
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel bordó
Termék ára 26 900 Ft
Kültéri babzsákfotel narancs
Termék ára 26 900 Ft

Tekintsd meg varrodánk további termék kínálatát!


Íme egy gyönyörű virág, amely sohasem hervad el és büszkén díszlik minden nappaliban, hálószobában.

Tulipán babzsákfotel:

 • alapterület: 80 cm átmérőjű kör
 • magasság: 90 cm
 • ülőmagasság: 40 cm
 • belsőhuzat anyaga: 100 % pamutvászon fehér színben
 • külsőhuzat anyaga: 100 % pamutvászon vagy  bútorszövet
 • töltet: 250 liter polisztirol gyöngy /Minden babzsákhoz 10 liter ajándék.
 • mosás: 40 °C-on színkímélő mosóporral vagy mosódióval
 • szállítás: 2-3 munkanapon belül a GLS futárral
 • ajánlott korosztály: 5 évestől - felnőtt korosztály

A tulipán babzsákfoteleket duplahuzatos összeállításban készítjük. A termék adatlapjára kattintva lehetőséged van póthuzat vásárlására is. A középső sziromban igazán jól mutat egy himzés, amellyel még személyesebbé teheted a babzsákodat.

Himzési lehetőséget itt tekintheted meg.

Paraméter szerinti keresés:

Rendezés  
Gyártó  

Babzsákfotel / tulipán forma /anu 13empty
Babzsákfotel / tulipán forma /anu 13

Termék ára 21 990 FtBabzsákfotel / tulipán forma /LONETTAGREEN73-BEIGE56/belsőhuzattalempty
Babzsákfotel / tulipán forma /LONETTAGREEN73-BEIGE56/belsőhuzattal
Általános ár 21 990 Ft

Termék ára 19 500 FtBabzsákfotel tulipán forma /lila/empty
Babzsákfotel tulipán forma /lila/

Termék ára 21 990 FtBabzsákfotel tulipán forma /pink/empty
Babzsákfotel tulipán forma /pink/

Termék ára 21 990 Ft
A biztonság és a kényelem, bizony ez a két legfontosabb tényező, ha egy szülő a lakás berendezésein gondolkodik, vagy épp vásárlásba kezd. Napjainkban sokszor fordul elő, hogy főként a fiatalok, modern bútorokra vágynak, többfunkciós eszközökre. Mi lehetne jobb, mint egy fáradt nap után elheveredni a kanapén, vagy egy fotelbe ülve élvezni a pihenést. A babzsák ennél többet kínál. A babzsák szó hallatán sokan az óvodából ismert babbal töltött babzsákokra asszociálnak. Pedig napjainkra már a babzsák a bútorvilág szerves része. A babzsák fotelek minden valamirevaló bútorüzlet kínálatában megtalálhatók. Azonban nem mindegy milyen anyagból, milyen technikával készül a babzsák, és főként fontos, hogy milyen töltőanyagot választunk a babzsákok töltésére. A Tanita babzsákok nevükhöz híven kiváló anyagból készülnek. A Tanitánál igyekszünk minden igényt kielégíteni, így a babzsákok különböző méretben, formában kaphatók, sőt még a huzat anyagát is megválaszthatják. A Tanita készít babzsákot plüss, bársony, borítással is kívánság szerint. Ahogy már az elején említettem, a huzatnál is fontosabb a töltőanyag. A Tanita babzsákok mindegyike habosított polisztirol gyönggyel van kitömve. Ez az anyag rendkívül praktikus a babzsákok esetében, hiszen a babzsák ha beleülünk azonnal képes felvenni testünk alakját. A kényeztető kényelmet, pihentető időtöltést is a töltőanyag garantálja, hiszen alkalmazkodóképességének köszönhetően átveszi szó szerint a terhet izmainkról, csontjainkról, s nekünk nincs más dolgunk, mint ellazulni, relaxálni. A Tanita babzsákokba töltött polisztirol gyöngy másik kedvező tulajdonsága, hogy kiváló hőszigetelő, s felvéve a test hőmérsékletét melegíti megfáradt izmainkat.

Természetesen a babzsák nem csak ezt a célt szolgálja. Mi lenne fontosabb egy szülő számára, mint gyermeke védelme. A babzsákok lehetővé teszik, hogy még a legvirgoncabb gyerekek szülei is megnyugodhassanak. Nincsenek sarkok, nincs éles szél, ami megvágná a lurkó fejét, kezét, vagy amibe beüthetné magát. Emellett a babzsák rendkívül jó játék is a gyerekeknek, hiszen akárhogy fekszenek, ülnek benne, a babzsák más és más formát vesz fel. A másik ok, ami miatt minden gyerkőc babzsákot szeretne, hogy pihe könnyűek, így ide – oda pakolhatják őket.

De térjünk vissza a választékra, hiszen a Tanita babzsákok minden igényt kielégítő választékkal készülnek. Az első, és talán legfontosabb szempont a méret, ami alapján a kedves vásárló választ.

A Tanita babzsákok különböző formában és méretben kaphatók. Elsőként nézzük a csepp formájú babzsákok családját. Ez a babzsák forma a legelterjedtebb. Egy csepp formájú felnőtt babzsák alapterülete 80 cm, magassága pedig szintén 80 cm. Fontos még megjegyezni, hogy egy ilyen babzsák töltéséhez 250 liter habosított polisztirol gyöngyöt használunk fel.

A másik, speciális forma a tulipán. Ezek a babzsákok 80 cm alapterületükkel, 90 cm-es magasságukkal, és nem utolsó sorban, extra, tulipán formájukkal meghatározó része lehetnek egy nappalinak vagy egy hálószobának.

A harmadik forma, amivel a Tanita foglalkozik, az a puff alakú babzsákok. Ezek a babzsákok 50 cm-es alapterülettel rendelkeznek, kör alaprajzúak és 40 cm magasak. Jól mutatnak nagyobb társaik mellett, és kényelmes ülőhelyet biztosítanak. Ha vendég érkezik, vagy a gyerekek meghívják a barátaikat, mindig jól jöhet egy – két babzsák puff. A puffnak ezenkívül még lábtartó funkciója is van, hogy még teljesebb legyen a pihenés.

A nagy méretű babzsákok közül még meg kell említenem a focilabda formájú babzsákokat. Ezek a legnagyobbak. 50 cm magasak, viszont alapterületük egy 95 cm-es kör. Űrtartalmuk is jóval nagyobb a társaiknál, 320 liternyi gyöngyöt tartalmaznak.

Ahogy mondtam, nem csak a felnőttek kényelmét tartjuk szem előtt. Gyermek babzsákok is készülnek. A csepp formájú babzsák gyermekeknek 54 cm alapterületű és 45 cm magas. A focilabda formájú gyermek babzsákok alapterülete 54 cm, magassága 25 cm. Fontos még megjegyeznem, hogy a Tanita babzsákok a gyerekeknek dupla borítással készülnek. Ez megvédi a babzsákot az esetleges sérülésektől és praktikus a kis gyerekek számára is.

Végezetül, csak ajánlani tudom a babzsákok választását. A babszák olyan szabadságot és pihenést tud biztosítani az embernek, amit egy karfás szék sem. Az ember belesüpped a puha gyöngyökkel teli babzsákba, és ki sem akar szállni többé.

MGE3M2